Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис:
http://hdl.handle.net/20.500.12188/20951| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Sarakinova O, Pop Stefanova-Trposka M, Kostadinovska E, Zabokova-Bilbilova E, Kokoceva Ivanovska O. | en_US |
| dc.date.accessioned | 2022-07-18T06:44:50Z | - |
| dc.date.available | 2022-07-18T06:44:50Z | - |
| dc.date.issued | 2017-11 | - |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12188/20951 | - |
| dc.language.iso | en | en_US |
| dc.publisher | Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences,2017; 6 (8) | en_US |
| dc.title | Bacterial Response to The Xylitol at Different Levels of The Oral Medium | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
| item.grantfulltext | none | - |
| item.fulltext | No Fulltext | - |
| Appears in Collections: | Faculty of Dentistry: Articles | |
Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.