Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис:
http://hdl.handle.net/20.500.12188/20665| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Jankulovska M, Cekova S, Dokovska S, Jankulovska M.M, Kokoceva O. | en_US |
| dc.date.accessioned | 2022-07-08T11:29:24Z | - |
| dc.date.available | 2022-07-08T11:29:24Z | - |
| dc.date.issued | 2014 | - |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12188/20665 | - |
| dc.language.iso | en | en_US |
| dc.publisher | Bass,2014; | en_US |
| dc.title | The effect of the use of three types of chewing gums on some saliva parameters | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
| item.grantfulltext | none | - |
| item.fulltext | No Fulltext | - |
| Appears in Collections: | Faculty of Dentistry: Articles | |
Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.