Browsing "Faculty of Music" by Title


Or, select a letter below to start browsing
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Showing results 130 to 149 of 479 < previous   next >
PreviewTitleAuthor(s)Issue DateType
Zvucite na MakedonijaMartin and Per - Ex ensemble30-Mar-2016Image
Автор на музика и аранжман на песната „Волкот лош“Janevska, Andrijana ; Veda, Tanja18-Nov-2018Recording, musical
Автор на музика и аранжман на песната „Моето семејство“Janevska, Andrijana ; Veda, Tanja18-Nov-2018Recording, musical
Автор на музика и аранжман, продуцент и придружни вокали на композицијата „Ние сме сите Македонија“Janevska, Andrijana ; Nikoloski, Aleksandar; Romevski, Oliver8-Sep-2018Recording, musical
Автор на музика и текст на детска песна за серијалот ДАЈТЕ МУЗИКАJanevska, Andrijana ; Micevski, Nikolce12-Dec-2019Recording, musical
Автор на музика и текст на детска песна за серијалот ДАЈТЕ МУЗИКАJanevska, Andrijana ; Micevski, Nikolce5-Dec-2019Recording, musical
Аида31-May-2021
Аранжман и вокална изведба на „Заветна“Janevska, Andrijana ; Barbarovski Mile; Barbarovski Gjorgji7-Sep-2019Recording, musical
Image-1 (2).png.jpgБалет Фест Сараево26-Sep-2018Other
Балетски гала концерт27-Aug-2019
Image-1 (7).jpg.jpgБалетски три птихКореограф: Сташа Зуровац - Хрватска; Музика: Марјан Нечак; Костимограф: Марија Пупучевска; Сценограф: Зоран Костовски; Светло дизајн: Милчо Александров18-Oct-2017Other
БАЛЕТСКО НАСЛЕДСТВО: КЛАСИФИКАЦИЈА, СОСТАВ И КАРАКТЕРИСТИКИЗдравкова-Џепароска, СоњаJan-2022Article
7-0001.pdf.jpgБалтичка платформа за современ танцIskra ShukarovaMay-2019Other
Бранч енд Брас со Роланд СентпалиДимче Белчовски1-Dec-2019
9.pdf.jpgВечер на современ тант во КотурIskra ShukarovaNov-2019Other
Вечер на тангоЗлатко Мадевски26-Aug-2020
Вечер на француска музика, трио концертVrshkova Marija7-Jul-2018
Вечер на француска музика, трио концерт, Скопско Лето 2018Vrshkova Marija8-Jul-2018
Вечер на Шведска музика од кралското семејство Бернадот на Есенски Музички СвеченостиЕлена Атанасовска-Ивановска 18-Nov-2017Other
Вечер на Шведска музика, Билјана Стефансон, Лилјана Јовановиќ, Вршкова МаријаVrshkova Marija2-Aug-2017