Елена Атанасовска-Ивановска

Loading... 2 0 5 0 false
Full Name
Елена Атанасовска-Ивановска
Main Affiliation
 
Email
elena.atanasovska@gmail.com
 
 
Loading... 3 0 5 0 false

Publications
(Others)

Results 1-20 of 60 (Search time: 0.026 seconds).

PreviewTitleAuthor(s)Issue DateType
1Шведско-Унгарски концерт со Билјана Стафансон-сопран, Лилјана Јовановиќ-сопран и Жужана Ѓурина Дукс-флејтаЕлена Атанасовска-Ивановска 8-Feb-2018Other
2Хуманитарен концерт „Слушни ме со своето срце“Елена Атанасовска-Ивановска Jan-2019Other
3Рецитал со проф. Марија Муратовска-Наумовска-сопран на Гевгелиска ПролетЕлена Атанасовска-Ивановска 19-May-2017Image
4Рецитал со проф. Марија Муратовска-Наумовска-сопранЕлена Атанасовска-Ивановска 16-Jun-2017Other
5Рецитал со проф. Марија Муратовска-Наумовска-сопранЕлена Атанасовска-Ивановска 31-May-2017Image
6Рецитал со Марина Николовска-обоаЕлена Атанасовска-Ивановска 14-May-2018Other
7Рецитал со Иван Наумовски-бас-баритонЕлена Атанасовска-Ивановска 14-Sep-2017Other
8Рецитал со Гезим Латифи-виолинаЕлена Атанасовска-Ивановска May-2017Other
9Рецитал со Билјана Камчева-флејтаЕлена Атанасовска-Ивановска 22-Jun-2017Other
10„Песни од патување“ - Концерт со Иван Наумовски - баритонЕлена Атанасовска-Ивановска 16-Jun-2022Other
11Омаж на проф. д-р Томе Манчев 43ти Денови на Македонска МузикаЕлена Атанасовска-Ивановска 22-Sep-2020Other
12Музички пријателства, вечер на Гордана Јосифова-Неделковска-обоаЕлена Атанасовска-Ивановска 29-Aug-2020Other
13„Музички моменти“ - Концерт на Гордана Јосифова Неделковска - англиски рог и Елена Атанасовска Ивановска - пијаноЕлена Атанасовска-Ивановска 9-Nov-2022Other
14Музика за англиски рог и пијано - Концерт на Гордана Јосифова Неделковска - англиски рог и Елена Атанасовска Ивановска - пијаноЕлена Атанасовска-Ивановска 7-Nov-2022Other
15„Музика за 30 прсти“, концерт со Сара Пројковска и Марија Вршкова на Есенски Музички СвеченостиЕлена Атанасовска-Ивановска 16-Nov-2020Other
16„Мојот роден град“ - Концерт на камерно-солистички дела на Властимир НиколовскиЕлена Атанасовска-Ивановска 12-Oct-2022Other
17„Можам, оти жена сум“ - Концерт на пијано дуо Елена Атанасовска и Сара Пројковска, к.г. Жужана Ѓурина - флејтаЕлена Атанасовска-Ивановска 31-May-2022Other
18МКАЛЕИДОСКОП 43ти Денови на Македонска МузикаЕлена Атанасовска-Ивановска 18-Sep-2020Other
19Концерт со Тери Елен Роудс-сопран (САД) на Есенски Музички СвеченостиЕлена Атанасовска-Ивановска 15-Oct-2016Other
20Концерт со Страшо Темков-флејта, Горан Начевски-баритон на Есенски Музички СвеченостиЕлена Атанасовска-Ивановска 27-Nov-2018Other