Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис:
http://hdl.handle.net/20.500.12188/14879| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | V. Ivanova, Á. Dörnyei, M. Stefova, T. Stafilov, B. Vojnoski, F. Kilár, M. L. Márk, | en_US |
| dc.date.accessioned | 2021-09-24T07:01:41Z | - |
| dc.date.available | 2021-09-24T07:01:41Z | - |
| dc.date.issued | 2011 | - |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12188/14879 | - |
| dc.language.iso | en_US | en_US |
| dc.relation.ispartof | Food Analytical Methods, 4, 108–115 (2011) | en_US |
| dc.title | Rapid Maldi-TOF-MS detection of anthocyanins in wine and grape using different matrices | en_US |
| dc.type | Journal Article | en_US |
| dc.identifier.doi | https://doi.org/10.1007/s12161-010-9143-7 | - |
| item.grantfulltext | none | - |
| item.fulltext | No Fulltext | - |
| Appears in Collections: | Faculty of Natural Sciences and Mathematics: Journal Articles | |
Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.