Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/13832
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorK. Tašev, I. Karadjova, S. Arpadjan, J. Cvetković, T. Stafilov,en_US
dc.date.accessioned2021-07-02T09:32:20Z-
dc.date.available2021-07-02T09:32:20Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12188/13832-
dc.relation.ispartofFood Control, 17, 484–488 (2006).en_US
dc.titleLiquid/liquid extraction and column solid phase extraction procedures for iron species determination in winesen_US
dc.identifier.doihttps://doi.org/10.1016/j.foodcont.2005.02.010-
item.grantfulltextnone-
item.fulltextNo Fulltext-
Appears in Collections:Faculty of Natural Sciences and Mathematics: Journal Articles
Прикажи едноставен запис

Page view(s)

38
checked on 20.7.2025

Google ScholarTM

Проверете

Altmetric


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.