Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис:
http://hdl.handle.net/20.500.12188/13750| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | J. Cvetković, S. Arpadjan, I. Karadjova, T. Stafilov, | en_US |
| dc.date.accessioned | 2021-07-02T08:23:41Z | - |
| dc.date.available | 2021-07-02T08:23:41Z | - |
| dc.date.issued | 2005 | - |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12188/13750 | - |
| dc.language.iso | en_US | en_US |
| dc.relation.ispartof | Ovidius University, Annals of Chemistry, 16, 31–34 (2005). | en_US |
| dc.title | Determination of nickel in wine by electrothermal atomic absorption spectrometry, | en_US |
| dc.type | Journal Article | en_US |
| item.grantfulltext | open | - |
| item.fulltext | With Fulltext | - |
| Appears in Collections: | Faculty of Natural Sciences and Mathematics: Journal Articles | |
Files in This Item:
| File | Опис | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| XIII_1346.pdf | 2.97 MB | Adobe PDF | View/Open |
Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.