Faculty of Dentistry: Books Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 26
PreviewTitleAuthor(s)Issue DateType
КЛИНИЧКА КАРИОЛОГИЈА и терапевтски постапкиПавлина Алексова2017Article
Tехнологија на фиксни протези (мостови) – второ дополнето изданиеБилјана Капушевска, Весна Јуруковска Шотаровска, Наташа Ставрева, Емилија Бајрактарова Ваљакова, Анета Мијоска, Будима Пејковска Шахпаска, Марјан Петков, Драган Петровски.2019Book
ПРАКТИКУМ Претклиничка фиксна протетика 2 – фиксни протези (мостови) – второ дополнето изданиеБилјана Капушевска, Наташа Ставрева, Весна Јуруковска Шотаровска, Марјан Петков, Будима Пејковска Шахпаска.2019Book
ПРАКТИКУМ Претклиничка фиксна протетика 2 – фиксни протези (мостови)Билјана Капушевска, Анета Мијоска, Емилија Бајрактарова Ваљакова, Весна Јуруковска Шотаровска, Наташа Ставрева, Марјан Петков, Драган Петровски.2021Book
Tехнологија на фиксни протези (мостови) – второ дополнето изданиеБилјана Капушевска, Весна Јуруковска Шотаровска, Наташа Ставрева, Емилија Бајрактарова Ваљакова, Анета Мијоска, Будима Пејковска Шахпаска, Марјан Петков, Драган Петровски.2019Article
Клинички аспекти на едндомско-периодонтални лезии (монографија)Муратовска И.2021Book
Клинички аспекти на едндомско-периодонтални лезии (монографија)Муратовска И.2021Book
Клинички аспекти на едндомско-периодонтални лезии (монографија)Муратовска И.2021Book
Клинички аспекти на едндомско-периодонтални лезии (монографија)Муратовска И.2021Book
Клинички аспекти на едндомско-периодонтални лезии (монографија)Муратовска И.2021Book
Клинички аспекти на едндомско-периодонтални лезии (монографија)Муратовска И.2021Book
Клинички аспекти на едндомско-периодонтални лезии (монографија)Муратовска И.2021Book
Дентални материјали – заботехнички и клиничкиКовачевска Гордана, Мијоска Анета1-Jan-2019Book
ПародонтологијаИвановски Ќиро, Пандилова Маја, Пешевска Снежана, Еленчевски Сашо, Коруноска С. Весна1-Jan-2019Book
Стоматолошка рендгенологијаСтевановиќ Марија1-Jan-2015Book
Стоматолошка фармакологијаГеоргиева Силвана, Муратовска Илијана1-Jan-2014Book
Јавно-здравствени аспекти на пародонталната болестКиро Ивановски, Снежана Пешевска. Маја Пандилова, Катарина Дирјанска, Стевица Ристоска,Соња Миндова, Емилија Стефановска, Влатко1-Jan-2013Book
Орална биохемијаИвановски Ќиро, Накова Марија, Пешевска Снежана1-Jan-2012Book
Аномалии на забите (скрипта)Бајрактарова Б, Бајрактарова-Ваљакова Е, Мишевска Ц2008Working Paper
Дентална трауматологијаБајрактарова Б, Бајрактарова-Ваљакова Е, Мишевска Ц2006Book
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 26