Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/12746
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMila Arapceskaen_US
dc.contributor.authorJovanka Tuteskaen_US
dc.contributor.authorZehra Hajrulai-Musliuen_US
dc.contributor.authorRisto Uzunoven_US
dc.date.accessioned2021-05-25T22:35:08Z-
dc.date.available2021-05-25T22:35:08Z-
dc.date.issued2017-10-08-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12188/12746-
dc.language.isoenen_US
dc.publisherFaculty of Agriculture, Saraevo, BiHen_US
dc.titleEffects of post-harvest processing on fatty acid composition of saffron (Crocus sativus l.)en_US
dc.typeProceedingsen_US
dc.relation.conferenceVIII International Scientific Agriculture Symposium AGROSYM 2017en_US
item.fulltextNo Fulltext-
item.grantfulltextnone-
Appears in Collections:Faculty of Veterinary Medicine: Conference papers
Прикажи едноставен запис

Page view(s)

529
Last Week
0
Last month
checked on 21.7.2025

Google ScholarTM

Проверете


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.