Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/20.500.12188/10552
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorА. Николовски, В. Калајлиеваen_US
dc.date.accessioned2021-03-02T07:30:02Z-
dc.date.available2021-03-02T07:30:02Z-
dc.date.issued1972-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12188/10552-
dc.language.isomken_US
dc.relation.ispartofГодишен зборник на Природно- математичкиот факултет на Универзитетот во Скопје, Математика, Физика, Хемија, 22, 211−216 (1972).en_US
dc.titleМодификација на методата нa Bertrand за определување на шеќери во растителни продуктиen_US
dc.title.alternativeModification of Bertrand method for sugar determination in plant productsen_US
dc.typeJournal Articleen_US
item.grantfulltextopen-
item.fulltextWith Fulltext-
Appears in Collections:Faculty of Natural Sciences and Mathematics: Journal Articles
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
XIII_0109.pdfА. Николовски, В. Калајлиева, Модификација на методата нa Bertrand за определување на шеќери во растителни продукти, Годишен зборник на Природно- математичкиот факултет на Универзитетот во Скопје, Математика, Физика, Хемија, 22, 211−216 (1972).3.42 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record

Page view(s)

6
checked on Jul 25, 2024

Download(s)

16
checked on Jul 25, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.