Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/10552
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorА. Николовски, В. Калајлиеваen_US
dc.date.accessioned2021-03-02T07:30:02Z-
dc.date.available2021-03-02T07:30:02Z-
dc.date.issued1972-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12188/10552-
dc.language.isomken_US
dc.relation.ispartofГодишен зборник на Природно- математичкиот факултет на Универзитетот во Скопје, Математика, Физика, Хемија, 22, 211−216 (1972).en_US
dc.titleМодификација на методата нa Bertrand за определување на шеќери во растителни продуктиen_US
dc.title.alternativeModification of Bertrand method for sugar determination in plant productsen_US
dc.typeJournal Articleen_US
item.grantfulltextopen-
item.fulltextWith Fulltext-
Appears in Collections:Faculty of Natural Sciences and Mathematics: Journal Articles
Files in This Item:
File Опис SizeFormat 
XIII_0109.pdfА. Николовски, В. Калајлиева, Модификација на методата нa Bertrand за определување на шеќери во растителни продукти, Годишен зборник на Природно- математичкиот факултет на Универзитетот во Скопје, Математика, Физика, Хемија, 22, 211−216 (1972).3.42 MBAdobe PDFView/Open
Прикажи едноставен запис

Page view(s)

23
checked on 13.12.2025

Download(s)

22
checked on 13.12.2025

Google ScholarTM

Проверете


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.