Browsing ""Blaze Koneski" Faculty of Philology" by Subject mësues, nxënës, nxënie, mësimdhënie tadicionale, mësimdhënie bashkëkohore, planifikim, teknologji informacioni dhe komunikimi.

Showing results 1 to 1 of 1
PreviewTitleAuthor(s)Issue DateType
MËSIMDHËNIA DHE TË NXËNIT E GJUHËSDIBRA-ZEQIRI FARKETA2019Article