Loading... 2 0 5 0 false
tmil.jpg picture
Full Name
Mileski, Toni
Vernacular Name
Тони Милески
 
Variants
Милески, Тони
Mileski, T.
Милески, Т.
 
Main Affiliation
 
Working groups
 
Email
toni@fzf.ukim.edu.mk
 
Loading... 3 0 5 0 false


Results 1-10 of 10 (Search time: 0.015 seconds).

PreviewTitleAuthor(s)Issue DateType
1Балкански безбедносни предизвици и перспективиМилески, Тони 2001Journal Article
2Генеза на политичко-географските сваќањаМилески, Тони 2002Journal Article
3Геостратегиско окружување на Република МакедонијаМилески, Тони 2005Journal Article
4Етногеографски карактеристики на населението во северното гранично подрачје според административно-територијалната поделба од 2004 годинаМилески, Тони 2007Journal Article
5Животната средина и безбедностаМилески, Тони 2006Journal Article
6Западно гранично подрачје на република Македонија: движење и етнички карактеристики на населениетоМилески, Тони 2008Journal Article
7Компаративна анализа на картографските проекцииМилески, Тони 2000Journal Article
8НАТО и енергетската безбедносна дилемаМилески, Тони 2009Journal Article
9Перспективите на системот за глобално позиционирањеМилески, Тони 2003Journal Article
10Сообраќајно-географски детерминанти и нивното значење во одредувањето на политичко-географската положбаМилески, Тони 2004Journal Article