Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/316
Наслов: Effect of vacuum infused cryoprotectants on the freezing tolerance of strawberry tissues
Authors: Velickova, Elena
Tylewicz, Urszula
Dalla Rosa, Marco
Winkelhausen, Eleonora
Kuzmanova, Slobodanka
Gómez Galindo, Federico
Issue Date: јул-2013
Publisher: Elsevier BV
Journal: LWT - Food Science and Technology
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/316
DOI: 10.1016/j.lwt.2011.09.013
Appears in Collections:Faculty of Technology and Metallurgy: Journal Articles

Files in This Item:
File Опис SizeFormat 
LWT-strawberries.PDF766.62 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Прикажи целосна запис

Page view(s)

104
Last Week
0
Last month
2
checked on 3.5.2024

Download(s)

58
checked on 3.5.2024

Google ScholarTM

Проверете

Altmetric


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.