Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис:
http://hdl.handle.net/20.500.12188/316
Наслов: | Effect of vacuum infused cryoprotectants on the freezing tolerance of strawberry tissues | Authors: | Velickova, Elena Tylewicz, Urszula Dalla Rosa, Marco Winkelhausen, Eleonora Kuzmanova, Slobodanka Gómez Galindo, Federico |
Issue Date: | јул-2013 | Publisher: | Elsevier BV | Journal: | LWT - Food Science and Technology | URI: | http://hdl.handle.net/20.500.12188/316 | DOI: | 10.1016/j.lwt.2011.09.013 |
Appears in Collections: | Faculty of Technology and Metallurgy: Journal Articles |
Files in This Item:
File | Опис | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
LWT-strawberries.PDF | 766.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Page view(s)
104
Last Week
0
0
Last month
2
2
checked on 3.5.2024
Download(s)
58
checked on 3.5.2024
Google ScholarTM
Проверете
Altmetric
Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.