Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/15961
Наслов: Characterisation of traditional Macedonian edible oils by their fatty acid composition and their volatile compounds
Authors: Ivanova-Petropulos, Violeta
Mitrev, Sasa
Stafilov, Trajce
Markova, Natalija
Leitner, Erich
Lankmayr, Ernst
Siegmund, Barbara
Issue Date: ное-2015
Publisher: Elsevier BV
Journal: Food Research International
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/15961
DOI: 10.1016/j.foodres.2015.08.014
Appears in Collections:Faculty of Natural Sciences and Mathematics: Journal Articles

Прикажи целосна запис

Page view(s)

12
checked on 16.6.2024

Google ScholarTM

Проверете

Altmetric


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.