Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/12744
Наслов: EFFECTS OF STORAGE CONDITIONS ON FATTY ACID COMPOSITION OF YOGURT
Authors: Mila Arapceska
Maja Dimovski
Zehra Hajrulai-Musliu
Risto Uzunov
Issue Date: 20-окт-2017
Publisher: Faculty of Agricultural Sciences and Food-Skopje Ss. Cyril and Methodius University in Skopje, Republic of Macedonia
Conference: 3rd INTERNATIONAL SYMPOSIUM FOR AGRICULTURE AND FOOD ISAF 2017
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12188/12744
Appears in Collections:Faculty of Veterinary Medicine: Conference papers

Files in This Item:
File Опис SizeFormat 
98.pdf3.76 MBAdobe PDFView/Open
Прикажи целосна запис

Page view(s)

65
checked on 28.4.2024

Download(s)

26
checked on 28.4.2024

Google ScholarTM

Проверете


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.