Прелистување на по Автор Jovanka Tuteska


Or, select a letter below to browse by last name
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Прикажани резултати 4 до 6 на 6 < претходно 
ПрегледНасловАвтор(ите)Датум на издавањеТип
Effects of post-harvest processing on fatty acid composition of saffron (Crocus sativus l.)Mila Arapceska; Jovanka Tuteska; Zehra Hajrulai-Musliu; Risto Uzunov8-окт-2017Proceedings
HEALTH BENEFITS OF CONJUGATED LINOLEIC ACIDMila Arapceska; Jovanka Tuteska; Zehra Hajrulai-Musliu; Risto Uzunov8-ное-2019Proceedings
Масно-киселински состав на кашкавали од растително потеклоMila Arapceska; Zehra Hajrulai-Musliu; Uzunov, Risto; Velimir Stojkovski; Pavle Sekulovki; Jovanka Tuteska; Zivko Jankulovski; Dimce Kitanovski12-ное-2010Proceeding article