“Крај Вардарот Џез Фестивал” – Концерт на Дино Имери, пијано - Дино Имери (My University, 2021)
“Крај Вардарот Џез Фестивал” – Концерт на Дино Имери, пијано со изведба на авторска музика. Концертот се одржа во Младинскиот Културен Центар во Скопје, во сала "Фросина".
“Крај Вардарот Џез Фестивал” – Концерт на Дино Имери, пијано со изведба на авторска музика. Концертот се одржа во Младинскиот Културен Центар во Скопје, во сала "Фросина".