Дино Имери - “Концерт во изолација” - Дино Имери (My University, 2020)
Рецитал на Дино Имери за време на полициски час, во чест на здравствените работници кои директно или индиректно се вклучени во борбата против КОВИД-19. Концертот беше емитуван во живо, а го проследија околу 7,000 гледачи на официјалната FB страна на Музејот на македонската борба.
Рецитал на Дино Имери за време на полициски час, во чест на здравствените работници кои директно или индиректно се вклучени во борбата против КОВИД-19. Концертот беше емитуван во живо, а го проследија околу 7,000 гледачи на официјалната FB страна на Музејот на македонската борба.