“Виолинска екстаза” – Рецитал на Бојан Илкоски, виолина и Дино Имери, пијано - (:unkn) unknown (My University, 2020)
“Виолинска екстаза” – Рецитал на Бојан Илкоски, виолина и Дино Имери, пијано. Дела од Л. ван Бетовен, К. Дебиси, Ж. Масне, П. де Сарасате, М. Равел и К. Сен- Санс.
“Виолинска екстаза” – Рецитал на Бојан Илкоски, виолина и Дино Имери, пијано. Дела од Л. ван Бетовен, К. Дебиси, Ж. Масне, П. де Сарасате, М. Равел и К. Сен- Санс.