НЕОПХОДНОСТ ОД „МАРШАЛОВ ПЛАН“ ЗА ПЛАНЕТАТА (КНИГАТА: „THIS CHANGES EVERYTHING: CAPITALISM VS THE CLIMATE”, ОД НАОМИ КЛАЈН)НИЕ И ЖИВОТНАТА СРЕДИНА /ПРЕДИЗВИЦИ - Chupeska, Ana (Фондација Фридрих Еберт , Скопје (FES), 2020)
СТРУЧНА РЕЦЕНЗИЈА НА КНИГАТА ОД НАОМИ КЛАЈННЕОПХОДНОСТ ОД „МАРШАЛОВ ПЛАН“ ЗА ПЛАНЕТАТА (КНИГАТА: „THIS CHANGES EVERYTHING: CAPITALISM VS THE CLIMATE”, ОД НАОМИ КЛАЈН)