“Далга” Дино Имери, пијано Габриел Бебешелеа, диригент Филхармонија на РСМ - Дино Имери (My University, 2022)
“Далга” - Дино Имери, пијано Габриел Бебешелеа, диригент Филхармонија на РСМ. Изведба на П. И. Чајковски - Концерт за пијано и оркестар во b-moll.
“Далга” - Дино Имери, пијано Габриел Бебешелеа, диригент Филхармонија на РСМ. Изведба на П. И. Чајковски - Концерт за пијано и оркестар во b-moll.