Промоција на книгата “Од Тешкото до македонскиот постмодерен танц” на проф. д-р С. Џепаровска Здравкова - Дино Имери (My University, 2019)
Промоција на книгата “Од Тешкото до македонскиот постмодерен танц” на проф. д-р С. Џепаровска Здравкова. Изведба на авторско дело за наратор и пијано од Дино Имери во изведба на Симона Спировска, актер и Дино Имери, пијано
Промоција на книгата “Од Тешкото до македонскиот постмодерен танц” на проф. д-р С. Џепаровска Здравкова. Изведба на авторско дело за наратор и пијано од Дино Имери во изведба на Симона Спировска, актер и Дино Имери, пијано