“Струшки Вечери на Поезијата” – Рецитал на Дино Имери, пијано во чест на поетесата Ана Бландиана - Дино Имери (My University, 2019)
Изведба на дела од Барток, Рахмањинов и Дино Имери во чест на Лауреатот на Златниот Венец - Ана Бландијана.
Изведба на дела од Барток, Рахмањинов и Дино Имери во чест на Лауреатот на Златниот Венец - Ана Бландијана.