Денот на пијаното - Dino Imeri (My University, 2019)
Настап на млади таленти, претставување на пијанистот Дино Имери како гостин на концертот.
Piano Day
Настап на млади таленти, претставување на пијанистот Дино Имери како гостин на концертот.