“Проста и строга македонска песна – Концерти во чест на 100 години од раѓањето на великанот Блаже Конески” – концерт на Симона Спировска, актер и Дино Имери, пијано (реприза Институт за македонски јазик) - Дино Имери (My University, 2021)
“Проста и строга македонска песна – Концерти во чест на 100 години од раѓањето на великанот Блаже Конески” – концерт на Симона Спировска, актер и Дино Имери, пијано (реприза Институт за македонски јазик)
“Проста и строга македонска песна – Концерти во чест на 100 години од раѓањето на великанот Блаже Конески” – концерт на Симона Спировска, актер и Дино Имери, пијано (реприза Институт за македонски јазик)