“Ден на Европа” Рецитал на Дино Имери, пијано. - Дино Имери (My University, 2022)
“Ден на Европа” Рецитал на Дино Имери, пијано. Изведба на дела од Шопен, Лист, Џамбазов, Дамир Имери, Милан Завков и светска премиера на делото Macedance од Вања Николовски-Ѓумар.
“Ден на Европа” Рецитал на Дино Имери, пијано. Изведба на дела од Шопен, Лист, Џамбазов, Дамир Имери, Милан Завков и светска премиера на делото Macedance од Вања Николовски-Ѓумар.