Чи існував культ Гіпноса у стародавній Македонії? - Тодоровска, Марија; Саракински, Војислав (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Протягом останніх десятиліть деякі дослідники час від часу висловлювали припущення про можливе існування культу даймона Гіпноса в Македонії. У цьому рефераті досліджуємо на чому базується ця гіпотеза і чи має вона достовірні підтвердження.