Рецитал на Енис Аљи, виолончело и Дино Имери, пијано - Дино Имери (My University, 2020)
Рецитал на Енис Аљи, виолончело и Дино Имери, пијано. Изведба на сонати за виолончело и пијано од Л. ван Бетовен и С. Рахмањинов.
Рецитал на Енис Аљи, виолончело и Дино Имери, пијано. Изведба на сонати за виолончело и пијано од Л. ван Бетовен и С. Рахмањинов.