Издавање на винил (плоча) “Крај Вардарот Џез 2 – New Wave” од дискографската куќа PMG Jazz, со учество на Дино Имери - Дино Имери (My University, 2022)
Издавање на винил (плоча) “Крај Вардарот Џез 2 – New Wave” од дискографската куќа PMG Jazz, со учество на Дино Имери
Издавање на винил (плоча) “Крај Вардарот Џез 2 – New Wave” од дискографската куќа PMG Jazz, со учество на Дино Имери