Издавање на компакт-диск и дигитално издание насловен “Страсти” на Бојан Илкоски, виолина и Дино Имери, пијано од страна на дискографската куќа Con:tempo - Дино Имери (My University, 2021)
Издавање на компакт-диск и дигитално издание насловен “Страсти” на Бојан Илкоски, виолина и Дино Имери, пијано од страна на дискографската куќа Con:tempo.
Издавање на компакт-диск и дигитално издание насловен “Страсти” на Бојан Илкоски, виолина и Дино Имери, пијано од страна на дискографската куќа Con:tempo.