Концертна промоција на албумот "Рефлексии" на Дино Имери - Дино Имери (My University, 2021)
Концертна промоција на албумот "Рефлексии" со изведба на авторски дела на Дино Имери содржани во албумот во издание на дискографската куќа PMG Jazz.
Концертна промоција на албумот "Рефлексии" со изведба на авторски дела на Дино Имери содржани во албумот во издание на дискографската куќа PMG Jazz.