Рецитал на Бојан Илкоски, виолина и Дино Имери, пијано во Белград - Дино Имери (My University, 2021)
Рецитал на Бојан Илкоски, виолина и Дино Имери, пијано во Галерија "Artget" - Белград, Р. Србија.
Рецитал на Бојан Илкоски, виолина и Дино Имери, пијано во Галерија "Artget" - Белград, Р. Србија.