Премиера на циклусот "Слики" на Дино Имери - Дино Имери (My University, 2021)
Премиера на циклусот "Слики" на Дино Имери која се одржа во НУ Музеј на македонската борба. На концертот настапи авторот со изведба на делата за пијано.
Премиера на циклусот "Слики" на Дино Имери која се одржа во НУ Музеј на македонската борба. На концертот настапи авторот со изведба на делата за пијано.