Рецитал на Бојан Илкоски, виолина и Дино Имери, пијано. Промоција на изданието “Страсти” од страна на дискографската куќа Con:tempo. - Дино Имери (My University, 2021)
Рецитал на Бојан Илкоски, виолина и Дино Имери, пијано. Промоција на изданието “Страсти” од страна на дискографската куќа Con:tempo.
Рецитал на Бојан Илкоски, виолина и Дино Имери, пијано. Промоција на изданието “Страсти” од страна на дискографската куќа Con:tempo.