Рецитал на Страшо Темков, флејта и Дино Имери, пијано. - Дино Имери (My University, 2021)
Рецитал на Страшо Темков, флејта и Дино Имери, пијано во фоајето на Националната Опера и Балет. Уметниците изведоа капитални дела од репертоарот за флејта и пијано.
Рецитал на Страшо Темков, флејта и Дино Имери, пијано во фоајето на Националната Опера и Балет. Уметниците изведоа капитални дела од репертоарот за флејта и пијано.