“Надежи, Таленти, Мајстори” – завршен концерт со рецитал на Дино Имери, пијано - Дино Имери (My University, 2019)
“Надежи, Таленти, Мајстори” – завршен концерт со рецитал на Дино Имери, пијано. Дела од Рахмањинов и Дино Имери.
“Надежи, Таленти, Мајстори” – завршен концерт со рецитал на Дино Имери, пијано. Дела од Рахмањинов и Дино Имери.