Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/344
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTemkov, M.en_US
dc.contributor.authorDimitrovski, D.en_US
dc.contributor.authorVelickova, E.en_US
dc.contributor.authorWinkelhausen, E.en_US
dc.date.accessioned2018-09-17T09:01:06Z-
dc.date.available2018-09-17T09:01:06Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12188/344-
dc.titleThe effect of cryoprotectants on the thermal properties of spinach during thawingen_US
dc.typeProceeding articleen_US
dc.relation.conference4th International Congres “ Engineering, Environment and Materials in Processing Industry”en_US
item.fulltextNo Fulltext-
item.grantfulltextnone-
Appears in Collections:Faculty of Technology and Metallurgy: Conference papers
Прикажи едноставен запис

Page view(s)

224
Last Week
1
Last month
5
checked on 27.7.2025

Google ScholarTM

Проверете


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.