Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис:
http://hdl.handle.net/20.500.12188/343| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Temkov, M. | en_US |
| dc.contributor.author | Velickova, E. | en_US |
| dc.contributor.author | Winkelhausen, E. | en_US |
| dc.date.accessioned | 2018-09-17T08:59:23Z | - |
| dc.date.available | 2018-09-17T08:59:23Z | - |
| dc.date.issued | 2014 | - |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12188/343 | - |
| dc.title | Improvement of the freezing process of spinach by using cryoprotectants | en_US |
| dc.type | Proceeding article | en_US |
| dc.relation.conference | 2nd international Congress “Food Technology, Quality and Saftey” | en_US |
| item.grantfulltext | none | - |
| item.fulltext | No Fulltext | - |
| Appears in Collections: | Faculty of Technology and Metallurgy: Conference papers | |
Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.