Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/341
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorDabevska-Kostoska, M.en_US
dc.contributor.authorVelickova, E.en_US
dc.contributor.authorKuzmanova, S.en_US
dc.contributor.authorWinkelhausen, E.en_US
dc.date.accessioned2018-09-17T08:55:35Z-
dc.date.available2018-09-17T08:55:35Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12188/341-
dc.titleWhite brined cheese as a delivery medium for probiotic bacteriaen_US
dc.typeProceeding articleen_US
dc.relation.conference6th CEFooden_US
item.fulltextNo Fulltext-
item.grantfulltextnone-
Appears in Collections:Faculty of Technology and Metallurgy: Conference papers
Прикажи едноставен запис

Page view(s)

219
Last Week
0
Last month
4
checked on 19.7.2025

Google ScholarTM

Проверете


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.