Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/31160
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorKatarina Nenadovićen_US
dc.contributor.authorNikola Čobanovićen_US
dc.contributor.authorMarijana Vucinicen_US
dc.contributor.authorDejan Bugarskien_US
dc.contributor.authorTomislav Mikušen_US
dc.contributor.authorEva Voslarovaen_US
dc.contributor.authorManja Zupan Šemroven_US
dc.contributor.authorMiroslav Kjosevskien_US
dc.contributor.authorN. Karabasilen_US
dc.date.accessioned2024-08-05T07:49:47Z-
dc.date.available2024-08-05T07:49:47Z-
dc.date.issued2021-07-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12188/31160-
dc.language.isoenen_US
dc.publisherVeterinarski glasniken_US
dc.relation.ispartofVeterinarski glasniken_US
dc.titleWelfare and meat quality of lambsen_US
dc.typeArticleen_US
dc.identifier.doi10.2298/VETGL210126006N-
item.fulltextNo Fulltext-
item.grantfulltextnone-
Appears in Collections:Faculty of Veterinary Medicine: Journal Articles
Прикажи едноставен запис

Page view(s)

22
checked on 5.5.2025

Google ScholarTM

Проверете

Altmetric


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.