Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/22595
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorZlatko Pejkovskien_US
dc.contributor.authorAleksandra Silovska Nikolovaen_US
dc.contributor.authorKratovalieva Mimien_US
dc.contributor.authorGasperlin Leaen_US
dc.contributor.authorPolak Tomazen_US
dc.contributor.authorZlender Bozidaren_US
dc.date.accessioned2022-08-24T19:40:11Z-
dc.date.available2022-08-24T19:40:11Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationПејковски З., Силовска-Николова А., Кратовалиева М., Гашперлин Л., Полак Т., Божидар Ж.2007. Влијание на растителните масти и масла врз инструменатлно измерената боја и текстура кај пилешките реновки. III Симпозиум за сточарство со меѓународно учество. Зборник на трудови. Универзитет “Св. Кирил и Методија”- Скопје и ЈНУ Институт за сточарство.en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12188/22595-
dc.publisherInstitut of Animal Scienceen_US
dc.subjectrenovki, rastitelni masti i masla, boja, teksturaen_US
dc.titleVlijanie na razlicni rastitelni masti i masla vrz instrumentalno boja i tekstura kaj pileskite renovkien_US
item.fulltextNo Fulltext-
item.grantfulltextnone-
Appears in Collections:Faculty of Agricultural Sciences and Food: Journal Articles
Прикажи едноставен запис

Page view(s)

96
checked on 2.5.2025

Google ScholarTM

Проверете


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.