Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/20.500.12188/22595
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorZlatko Pejkovskien_US
dc.contributor.authorAleksandra Silovska Nikolovaen_US
dc.contributor.authorKratovalieva Mimien_US
dc.contributor.authorGasperlin Leaen_US
dc.contributor.authorPolak Tomazen_US
dc.contributor.authorZlender Bozidaren_US
dc.date.accessioned2022-08-24T19:40:11Z-
dc.date.available2022-08-24T19:40:11Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationПејковски З., Силовска-Николова А., Кратовалиева М., Гашперлин Л., Полак Т., Божидар Ж.2007. Влијание на растителните масти и масла врз инструменатлно измерената боја и текстура кај пилешките реновки. III Симпозиум за сточарство со меѓународно учество. Зборник на трудови. Универзитет “Св. Кирил и Методија”- Скопје и ЈНУ Институт за сточарство.en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12188/22595-
dc.publisherInstitut of Animal Scienceen_US
dc.subjectrenovki, rastitelni masti i masla, boja, teksturaen_US
dc.titleVlijanie na razlicni rastitelni masti i masla vrz instrumentalno boja i tekstura kaj pileskite renovkien_US
item.fulltextNo Fulltext-
item.grantfulltextnone-
Appears in Collections:Faculty of Agricultural Sciences and Food: Journal Articles
Show simple item record

Page view(s)

61
checked on Jul 25, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.