Ве молиме користете го овој идентификатор да го цитирате или поврзете овој запис: http://hdl.handle.net/20.500.12188/16113
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLevkov, V., Stafilov, T., Pacinovski, N., Bacheva, K., Mateva, N., Gjorgovska, N., Eftimova, E., Kostadinov, T.en_US
dc.date.accessioned2022-01-10T19:38:33Z-
dc.date.available2022-01-10T19:38:33Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12188/16113-
dc.language.isoenen_US
dc.publisherNational Agricultural and Food Center, Research Institute of Animal Productionen_US
dc.relation.ispartofSlovak Journal of Animal Scienceen_US
dc.titleMajor and Trace Elements in Raw Ewes’ Milk Used for Production of Traditional White Brined Cheeseen_US
dc.typeArticleen_US
item.fulltextNo Fulltext-
item.grantfulltextnone-
Appears in Collections:Institute of Cattle-breeding: Journal Articles
Прикажи едноставен запис

Page view(s)

141
checked on 20.7.2025

Google ScholarTM

Проверете


Записите во DSpace се заштитени со авторски права, со сите права задржани, освен ако не е поинаку наведено.