Browsing by Author Филиповска, Маја

Showing results 1 to 2 of 2
PreviewTitleAuthor(s)Issue DateType
08. Филиповска и др. 2018. Влијанието на доминантната латерализација.pdf.jpgВлијанието на доминантната латерализација на мajkиte во извршувањето на секојдневните активности и доминантната латерализација на горните екстремитети кај нивните децаФилиповска, Маја; Рашиќ Цаневска, Оливера ; Каровска Ристовска, Александра ; Станојковска Трајковска, Наташа 2018Proceeding article
Познавање на делови на тело кај лица со интелектуална попреченостКаровска Ристовска, Александра ; Филиповска, Маја2017Journal Article