Browsing by Author Нечева Љ, Лазаревска Б.

Showing results 1 to 3 of 3
PreviewTitleAuthor(s)Issue DateType
Геминација на млечен заб како претходник на хипердонцијаНечева Љ, Лазаревска Б.1965Journal Article
Фокално дејство млечних зуба код Alopecia areataНечева Љ, Лазаревска Б.1970Journal Article
Фурункул во назалната регија со клиничка слика на ПарулисНечева Љ, Лазаревска Б.1967Journal Article