Browsing by Author Крчаноска, Мануела

Showing results 1 to 2 of 2
PreviewTitleAuthor(s)Issue DateType
11. Крчаноска и др. 2016. Искуство на родители на дете со аутизам.pdf.jpgИнклузија на дете со аутизам - студија на случајКрчаноска, Мануела; Ајдински, Горан ; Каровска Ристовска, Александра 2016Proceeding article
mkrchanoska2016.pdf.jpgТешкотии во читањето кај ученици од второ и трето одделение во редовните училиштаКрчаноска, Мануела2016Thesis