Browsing by Author Добре Рунчев

Showing results 1 to 3 of 3
PreviewTitleAuthor(s)Issue DateType
Истражување на заварувањето со цврст Nd:YAG-ласер на аморфни кобалт легури во форма на фолииДобре Рунчев18-Nov-1996Thesis
Неконвенционални постапки на спојувањеДобре Рунчев2004Book
Техники на спојувањеДобре Рунчев2015Book