Browsing by Author Муратовска И.

Showing results 1 to 10 of 10
PreviewTitleAuthor(s)Issue DateType
Влијанието на иригационите солуции на SWEAR LAYER виталните структури и дентинот на ендодотски третирани забиМуратовска И.2010Thesis
Канални надградни системи- предности и недостатоциМуратовска И.2018Article
Клинички аспекти на едндомско-периодонтални лезии (монографија)Муратовска И.2021Book
Клинички аспекти на едндомско-периодонтални лезии (монографија)Муратовска И.2021Book
Клинички аспекти на едндомско-периодонтални лезии (монографија)Муратовска И.2021Book
Клинички аспекти на едндомско-периодонтални лезии (монографија)Муратовска И.2021Book
Клинички аспекти на едндомско-периодонтални лезии (монографија)Муратовска И.2021Book
Клинички аспекти на едндомско-периодонтални лезии (монографија)Муратовска И.2021Book
Клинички аспекти на едндомско-периодонтални лезии (монографија)Муратовска И.2021Book
Предности и очекувања од новите фибер постовиМуратовска И.2018Article