Browsing by Author Dimitrova Radojichikj, Daniela


Or, select a letter below to browse by last name
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Showing results 39 to 51 of 51 < previous 
PreviewTitleAuthor(s)Issue DateType
Visual perception of students with special needsЧекановска-Димитриевска, А.; Димитрова Радојичиќ, Даниела 2014Proceeding article
Writing measurable goals in an individual education planChichevska Jovanova, Natasha ; Dimitrova Radojichikj, Daniela 2017Journal Article
Brajovo pismo-kniga.pdf.jpgБрајово писмоДимитрова Радојичиќ, Даниела 2014Book
Визуелната ефикасност кај лицата со оштетен видДимитрова Радојичиќ, Даниела 2011Monograph
Влијанието на ортоптичкиот третман во лекувањето на дивергентно-интермитентните страбизмиДимитрова Радојичиќ, Даниела 2000Journal Article
Struga 2014.pdf.jpgДете со первазивно нарушување: поттик или стигмаЧичевска Јованова, Наташа ; Димитрова Радојичиќ, Даниела ; Тодорова, Славица2014Proceeding article
инклузивната култура во РОУ.pdf.jpgИнклузивната култура во редовните училиштаДимитрова Радојичиќ, Даниела ; Чичевска Јованова, Наташа 2009Journal Article
Зборник на трудови 2018-175-183 inkluzivno ili posebno.pdf.jpgИнклузивно образование или инклузивно посебно образованиеДимитрова Радојичиќ, Даниела ; Чичевска Јованова, Наташа 2018Proceeding article
CONVERGENCE.pdf.jpgКонвергентна инсуфицијенција кај децата со АДХДДимитрова Радојичиќ, Даниела 2018Journal Article
Metodika na rabota so lica so osteten vid.pdf.jpgМетодика на работа на лица со оштетен видДимитрова Радојичиќ, Даниела 2013Book
Општествено-економските аспекти на образованието и воспитанието на децата и младината со пречки во развојот.PDF.jpgОпштествено-економските аспекти на образованието и воспитанието на децата и младината со пречки во развојот во сегашните услови на транзицијаАјдински, Љупчо; Јачова, Зора ; Димитрова, Даниела ; Чичевска, Наташа 1998Proceeding article
ddradojicic2006.pdf.jpgПроценка и рехабилитација на функционалниот вид кај слабовидните децаДимитрова Радојичиќ, Даниела 2006Thesis
Церебрално визуелно оштетување: карактеристики и стратегииДимитрова Радојичиќ, Даниела 2015Journal Article